İçeriğe geç

Türkiyenin En Genç Kaymakamı Kimdir

Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı kimdir?

Özlem Bozkurt Gevrek, 1967 yılında Bursa’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu ve İngiltere’de yönetim sistemleri üzerine eğitim aldı.

Bingöl Genç Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Muhammet GÜZEL, tesis yöneticileriyle birlikte Binekli, Yenisu, Pınaraltı, Elmagünü ve Sarmakaya köylerini ziyaret ederek, yerel halkın sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu kimdir?

2012 yılında Sakarya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2012-2014 yılları arasında özel bir kurumda müdür yardımcısı olarak çalıştı. Bu dönemde Marmara Üniversitesi’nde Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve şu anda tez çalışmasının son yılındadır.

Kaymakamı kim atıyor?

Kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı Yönetim Kurulu tarafından seçilip Bakanın onayı alındıktan sonra, ortak karar ve Cumhurbaşkanının onayı ile atanır. Kaymakam olarak yalnızca mülki idare hizmetleri sınıfından olanlar görev alabilir.

En genç kaymakam kim?

Laçin’de Türkiye’nin en genç kaymakamı olarak görev yapan genç kaymakam, 2021 yılında Acıgöl ilçesinin kaymakamı olarak atandı. YILDIZ KİMDİR? Emine Karataş Yıldız, 1995 yılında Yozgat’ta doğdu ve ilk, orta ve lise eğitimini Yozgat’ta tamamladı.

Kadınlar kaymakam olabilir mi?

1991 yılında kadınlara kaymakamlık yolu açıldığında kaymakamlık sınavlarına hazırlandı. 1992 yılında Türkiye’nin ilk kadın kaymakamı olarak göreve başladı.

En erken kaç yaşında kaymakam olunur?

Sınava girebilmek için sınavın yapıldığı yılın 1 Ocak tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak gerekmektedir. 2024 yılında yapılması planlanan sınav için 01.01.

Kaymakam nasıl olunur?

İşletme, Siyaset Bilimi, Hukuk, Ekonomi ve Kamu Yönetimi gibi fakültelerden mezun olanlar, kaymakamlık sınavında başarılı olup mülakatlarda başarılı olduktan sonra üç yıllık staj dönemini başarıyla tamamlayarak kaymakam olarak görev alabilirler.

Kaymakam ne iş yapar?

Görevler. Kaymakamın mevzuata bağlı olarak farklı görevleri vardır. Genel olarak görevleri Devlet İdari Kanunu’nda düzenlenmiştir. Kaymakamlar, çalıştıkları bölgede kanunların, tüzüklerin, yönetmeliklerin ve hükümet kararlarının yayımlanmasını ve uygulanmasını sağlarlar.

Diyarbakır Kocaköy Kaymakamı kim?

Kaymakam Yusuf KAPTANOĞLU, İlçemiz İmam Hatip Ortaokulunda 2024-2025 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programına katıldı. Kaymakam Yusuf KAPTANOĞLU, öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Hani Kaymakamı kimdir?

Hani Kaymakamı Hani Kaymakamı Göreve başlama tarihi Mevlana Kürkçü 30.07.

Volkan Özer Kaymakam nereli?

Adana’nın Aladağ ilçesinden olup, 1976 yılında Karaisalı’da doğmuştur. Dailer Köyü İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi, Akören Ortaokulu ve Lisesi…

Kaymakam kimin üstü?

Madde 29 – Kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı Genel Müdürlüğünün seçimi ve Bakanın onayı üzerine Cumhurbaşkanının müşterek kararı ve onayı ile atanır. (Ek: -4748/1 md.) Kaymakam olarak yalnızca mülki idare hizmetleri sınıfında bulunanlar görev yapabilir.

Kaymakamın maaşı ne kadar?

Memur maaşları, memurun kıdemi, derecesi, seviyesi ve hizmet yılı gibi faktörlere bağlı olarak değişir. Aşağıdaki kriterleri karşılayan Kaymakam pozisyonu için ortalama maaş beklentisi ayda 88.030’dur.

Stajyer kaymakam kaç yıl?

Kaymakam Adayı Yönetmeliği’ne göre staj dönemlerinin dağılımı şu şekildedir: İl merkezinde staj 2 ay, kaymakamlıkta staj 3 ay, mülki idare amirliği refakatinde staj 2 ay, bakanlık merkezinde staj (dil kursu) 4 ay, yurt dışında staj 12 ay, kaymakam yardımcılığında staj 9 ay, kaymakamlıkta kurs 4 ay.

Emine Karataş kaymakam kimdir?

Aksaray/Eskil ve Çorum/Laçin ilçelerinde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı. 2021 yılında Kaymakam Adayı Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Nevşehir/Acıgöl ilçesinde görev yaptı. 19 Mayıs Üniversitesi’nde Ekonomi alanında Yüksek Lisans yapan kaymakamımız, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Of kaymakamı nereli?

6 Eylül

Afyon Kızılören kaymakamı kimdir?

6 Nisan tarihinde ilçemize kaymakam olarak atanan Kaymakamımız Sayın Eyyüp Tuğ.

Seben kaymakamı kimdir?

20.05.2024 Kaymakamımız Sayın Nursen YÜCE, 30.04 İçişleri Bakanlığı.

Tavsiyeli Bağlantılar: Eksik Akış Ne Demek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Otele Gelen Escort